Διοργανωτές

Ethos Media

Η ETHOS MEDIA S.A. είναι μία ελληνική Ανώνυμη Εταιρία η οποία ιδρύθηκε το 2009, από στελέχη που επί 20 χρόνια πρωτοπορούν στον χώρο των έντυπων και ψηφιακών εκδόσεων, καθώς και της διοργάνωσης διεθνούς κύρους συνεδρίων που καινοτομούν, ενημερώνουν και δημιουργούν ευκαιρίες συνεργασίας.

Στόχος είναι να προσφέρει στα επικεφαλής στελέχη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, πληροφόρηση και τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου, συστατικά απαραίτητα για την επιχειρηματική ανάπτυξη και την επαγγελματική τους εξέλιξη. Τα επιχειρηματικά events εστιάζουν στους τομείς των εξαγωγών, φαρμάκου, κλινικής έρευνας, marketing, εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επενδύσεων, ασφαλειών, τραπεζών, τεχνολογίας κ.α.

Παράλληλα, η ETHOS MEDIA S.A. δραστηριοποιείται στους τομείς των εκδόσεων επιχειρηματικών περιοδικών & εφημερίδων, στο internet με portals, websites και ηλεκτρονικά newsletters. Ειδικότερα, στις έντυπες εκδόσεις συγκαταλέγονται: το επενδυτικό και οικονομικό περιοδικό «ΧΡΗΜΑ», το περιοδικό για την πολιτική υγείας και φαρμάκου «Ph.B Pharma & Health Business», το ασφαλιστικό περιοδικό «Insurance World», η free press εφημερίδα «ασφαλίζομαι» και η free press εφημερίδα «aλive».

Στα ψηφιακά μέσα η ETHOS MEDIA S.A. δραστηριοποιείται με το ασφαλιστικό portal «insuranceworld.gr», το portal «virus.com.gr» για την πολιτική υγείας και φαρμάκου, την ιστοσελίδα «hrima.gr» και την εβδομαδιαία ηλεκτρονική εφημερίδα «ΧΡΗΜΑ Week».

Ο σχεδιασμός και η διοργάνωση συνεδρίων, επιχειρηματικών βραβείων και εκδηλώσεων για τα πεδία δραστηριότητας της εταιρείας, καθώς και των έντυπων και ηλεκτρονικών μέσων της, γίνεται μέσω της επιχειρηματικής της μονάδας ETHOS EVENTS.

Eπιστήμη-Επικοινωνία SciCo

Ο Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός «Eπιστήμη-Επικοινωνία SciCo» έχει στόχο την επικοινωνία επιστημονικών θεμάτων στο ευρύ κοινό μέσω καινοτόμων και διαδραστικών μεθόδων. Η SciCo ιδρύθηκε το 2008 και στελεχώνεται από επιστήμονες, ακαδημαϊκούς, εκπαιδευτικούς, καλλιτέχνες και ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την επιστήμη πίσω από την καθημερινότητά μας. Η SciCo από την ίδρυση της συμμετείχε σε καινοτόμες δράσεις μέσα από ένα ευρύ φάσμα πρωτοποριακών προγραμμάτων για την «Επικοινωνία της Επιστήμης» με στόχο πάντοτε τον συγκερασμό επιστήμης και τέχνης: παραστάσεις επιστημονικού θεάτρου, παρουσιάσεις και καλλιτεχνικά δρώμενα, προγράμματα ψηφιακής και διαδραστικής μάθησης, ντοκιμαντέρ και πρωτοβουλίες για την εκπαίδευση και τη διά βίου μάθηση καθώς και επιστημονικές εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας.

Στην τελευταία κατηγορία ξεχωρίζει η μεγάλη επιστημονική διοργάνωση, το Athens Science Festival στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, το οποίο είναι αποτέλεσμα συνεργασίας 130 επιστημονικών, ακαδημαϊκών και εκπαιδευτικών φορέων. Το μεγάλο αυτό επιστημονικό γεγονός από τον δεύτερο μόλις χρόνο διοργάνωσης του (το 2015) προσέλκυσε περισσότερους από 35.000 επισκέπτες ενώ το 2016 κινήθηκε στον ίδιο περίπου αριθμό επισκεπτών 31.000. Στη συνέχεια επεκτάθηκε τόσο στη Θεσσαλονίκη (1st Thessaloniki Science Festival) όσο και στην Κύπρο (1st Mediterranean Science Festival). Για περισσότερες πληροφορίες στο www.scico.gr.

Για πληροφορίες σχετικά με θέματα χορηγιών:

 

Για πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα:
Project Management:
  • Στράτος Λάσπας
    Special Projects Manager, Ethos Media S.A.
    210 998 4906
     laspas.s@ethosmedia.eu
Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία εγγραφής συνέδρων: