Βυτινίδου Μαρία

Ιδιοκτήτρια, Σχολή Μόδας AthensFashionClub & 1ης Θερμοκοιτίδας Μόδας The Fashion Gate

Η διακεκριμένη από την VOGUE ITALIA Σχεδιάστρια Μόδας, απόφοιτος του Central St Martin’s και London College of Fashion και Χημικός από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, είναι ταυτόχρονα ιδρύτρια της Σχολής Μόδας AthensFashionClub, της 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας στην Ελλάδα ‘The Fashion Gate’ και του Label  « Maria Vytinidou Luxury Design Brand ».

Η Διεθνής Εκθεση Premiere Vision στο Παρίσι την ανέδειξε ως την πιο καινοτόμα Σχεδιάστρια Μόδας στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα ο παγκόσμιος Accelarator Startupbootcamp High Tech XL στο Eindhoven της Ολλανδίας  καθιέρωσε την εταιρία της ως μία από τις καλύτερες 20 εταιρίες υψηλής τεχνολογίας μόδας στον κόσμο για τα ενδύματα Wearable Technology που δημιουργεί.

Αποτελεί μέλος του  Orange Grove της Ολλανδικής Πρεσβείας στην Αθήνα και ως στέλεχος της κριτικής επιτροπής της AXDW συνεισφέρει με την εμπειρία της στην επιχειρηματική ανάπτυξη νέων Σχεδιαστών.

Το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Χρηματοδότησης WORTH, την επέλεξε ως Ambassador στην Ελλάδα για την οικονομική ενίσχυση των Fashion Startups.