Κούβαλης Πάνος

Διευθυντής, Anytime

Ο Πάνος Κούβαλης είναι Διευθυντής της Anytime Online που αποτελεί το βασικό brand για τις απευθείας πωλήσεις της Interamerican στις προϊοντικές γραμμές του αυτοκινήτου, του πυρός και της υγείας. Η Anytime Online είναι ο μεγαλύτερος πάροχος απευθείας ασφάλισης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά και διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο που ξεπερνά τους 330.000 πελάτες.

Εντάχθηκε στην Interamerican το 2007 και εργάστηκε έως το 2014 στην Αναλογιστική Διεύθυνση των Γενικών Ασφαλίσεων έχοντας σαν κύριες δραστηριότητες τη διαχείριση του έργου της δυναμικής τιμολόγησης και τη συμμετοχή στην ομάδα που προετοίμασε εσωτερικό υπόδειγμα στα πλαίσια της εφαρμογής της Οδηγίας για την Φερεγγυότητα ΙΙ (Solvency II). Από το 2014 έως και το 2016  ήταν Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων (Motor Underwriting) στον Κλάδο Αυτοκινήτων της εταιρείας Γενικών Ασφαλίσεων, με κύρια δραστηριότητα τη διαχείριση ενός χαρτοφυλακίου που ξεπερνούσε τα 0,6mil οχήματα.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου της Αθήνας με πτυχίο στα Μαθηματικά, ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) στην Αναλογιστική Επιστήμη από το City University του Λονδίνου.

Είναι παντρεμένος με τη Βάνα Τούμπα και έχουν δύο παιδιά.