Ματσούκας Ορέστης

Head of Orama Group & President of Association of Young Entrepreneurs (ESYNE)

O Ορέστης Ματσούκας  είναι ιδρυτής της Orama Group και πρόεδρος του Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ) Αθηνών, Πειραιώς και Περιχώρων. Έχει διοργανώσει σημαντικό αριθμό εκδηλώσεων που αφορούν την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία, σε συνεργασία με θεσμικούς φορείς, όπως η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, πανεπιστήμια και επιχειρηματικούς φορείς.

Από το 2011 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα, στον τομέα marketing και επικοινωνίας, ενώ την ίδια χρονιά ξεκίνησε και τη μη κερδοσκοπική δράση για την υποστήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας . Το 2011 και το 2016 ήταν συντονιστής της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (GEW) για την Ελλάδα, τις χρονιές 2012, 2013 και 2016 διοργάνωσε σειρά ημερίδων και διαγωνισμών μέσω του StartingUP, ενώ από το 2016 είναι διοργανωτής του Startup Europe Athens.

Παράλληλα, το 2012-2015 επιτέλεσε επικεφαλής του Κέντρου Προώθησης Νεανικής Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογίας (ΚέΠΝΕΤ) , και το 2015 ανέλαβε επικεφαλής του GaragErasmus στην Αθήνα, του επίσημου επιχειρηματικού & επαγγελματικού δικτύου για τη γενιά μετά το Erasmus.

Τέλος, είναι ο οικοδεσπότης του Get in the Ring Athens, του δυναμικότερου διαγωνισμού επιχειρηματικότητας παγκοσμίως